Colon Szekció 27. Tudományos Ülése 2023. március 24-25 Szeged

Colon Szekció 27. Tudományos Ülése 2023. március 24-25 Szeged

Kedves Barátaink!  Kedves Kollégáink!

A Colon Szekció 27. Tudományos Ülését 2023. március 24-25-én, Szegeden rendezzük. A pandémia okozta korlátozások után most a világban zajló események és az energiaválság kiszámíthatatlan következményei nehezítik a számunkra oly fontos és szeretett konferencia szervezését. Ennek ellenére mindent megteszünk annak érdekében, hogy a találkozás maradandó élményeket, szakmai és társasági feltöltődést jelentsen minden résztvevő számára.  Az elmúlt rendezvények tematikájának sikerét alapul véve, idén is lehetőséget nyújtunk a saját tapasztalatok megbeszélésére, ezért az önálló munkák ismertetése mellett kiemelten várjuk saját érdekes esetek bemutatását az alsó gasztrointesztinalis kórképek multidiszciplinaris ellátása és a tápcsatornai betegségekben előforduló kardiovaszkuláris szövődmények témakörökben. Örömmel tudatjuk, hogy ebben az évben az elfogadásra került absztraktot beküldők regisztrációjának díját a Magyar Bélbetegekért Alapítvány vállalja át.

 

A szabadon bejelentett előadások absztrakt beadásának határideje: 2023.01.15

 

A Magyar Bélbetegekért Alapítvány kuratóriuma a korábbi évekhez hasonlóan idén is meghirdeti az Újszászy László díjat. Az elismerést a Colon Szekció 2023. évi Tudományos Ülésén előadott, az üléselnökök szavazatai alapján a legjobbnak értékelt szabadon bejelentett előadásért ajánlja fel. A díjazott a Colon Szekció 2024. évi Tudományos Ülésre teljes körű részvételi lehetőséget kap. A Tudományos Üléshez kapcsoltan 2023. március 23-án ismét megrendezésre kerül az IBD Masterclass, mely a gyulladásos bélbetegségek gyakorlat orientált továbbképzésére ad lehetőséget a fiatal kollégák részére, valamint ezzel egyidőben megrendezzük az IBD nővérek és endoszkópos asszisztensek tudományos továbbképzését szolgáló első Szakdolgozói Kolon Klubot.

A Tudományos Ülés előzetes programja és rendezvény technikai részletei a https://www.stand-art.hu/MGTColon2023 linken elérhetők el. A rendezvény szervezője Prof. Molnár Tamás, a Colon Szekció vezetősége és a STAND-ART Event Management Kft. (Dr. Bernáth József ügyvezető igazgató: joe@stand-art.hu; info@stand-art.hu).

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Szegeden!

MGT Colon Szekció

Könyvtár, friss feltöltések:
Videók
IBD Világnap 2016 Szeged
IBD Világnap 2016 Szeged
Videó hossza: 0:00
Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben elsőkézből
szeretne értesülni híreinkről valamint
eseményeinkről kérjük, hogy az alábbi mezők kitöltésével iratkozzon fel
hírlevelünkre!

© 2015 - 2023 MGT Colon - Minden jog fenntartva
Készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
fancy