Szakmai hírek

Az MGT Colon Szekció 2021-ben megrendezett tudományos ülésén a Prónay emlékelőadást Dr. Palatka Károly (Debrecen) tartotta. A díjhoz ezúton is gratulál és munkájához további sikereket kíván a Colon Szekció vezetősége.
A Magyar Gasztroenterológiai Társaság Colon Szekciója ez évi tudományos ülését 2021. szeptember 9-10 között tartotta Hajdúszoboszlón, a Hotel Délibábban. A rendezvényt megelőző napon a Colon Szekció konferenciájához kapcsoltan ismételten megrendezésre került az IBD Iskola, mely során 20, a gyulladásos bélbetegségek iránt érdeklődő rezidens és szakorvosjelölt kapott átfogó betekintést a bélbetegek gondozásába, ellátásába, valamint interaktív esetbemutatásokon keresztül különböző témákra fókuszálva diszkutálhattak a résztvevők a hazai szakemberekkel.
Az Európai Crohn Colitis Társaság (ECCO) 2022-ben is megrendezi a „20. IBD Intensive Course for Trainees” képzését. A résztvevőkre ebben az évben az MGT Colon Szekció tesz javaslatot, ezért az MGT Colon Szekció pályázatot hirdet a képzésen való részv
A 2018 március 2-3 között megrendezésre került Magyar Gasztroenterológiai Társaság Colon Szekció 2018. évi Tudományos Ülésén a szabadon bejelentett előadások kategóriában 3 kollégát díjaztunk, akik a jövő évi Colon Szekció Ülésére nyertek részvételt.
© 2015 - 2022 MGT Colon - Minden jog fenntartva
Készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
fancy